Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ!! Γ' Δ'

Κατά τη διάρκεια του Β΄ τριμήνου οι μαθητές των Γ' και Δ' τάξεων στο μάθημα του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων ασχολήθηκαν με την θεματική ενότητα ''Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ- Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη'' και το πρόγραμμα ''Ανθρώπινα Δικαιώματα''. 

Συνδυάζοντας αυτήν την ενότητα με το μάθημα της Γλώσσας και των Θρησκευτικών συζητήσαμε για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και επικεντρωθήκαμε περισσότερο στα Δικαιώματα του Παιδιού. Μέσα από τις συζητήσεις και τα βίντεο που προβλήθηκαν φτιάξαμε την ακροστιχίδα των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, ζωγραφιές αφιερωμένες σε μερικά από τα δικαιώματα του παιδιού που συναντήσαμε κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου και φτιάξαμε ένα παζλ με μερικές από τις πιο σημαντικές έννοιες που πρέπει να θυμόμαστε.

Κατά το τέλος του Εργαστηρίου παίξαμε και ένα παιχνίδι για να δεθούμε πιο πολύ και κάναμε και έναν διαγωνισμό δημιουργικής γραφής με σκέψεις και συναισθήματα από ότι συζητήσαμε αυτό το τρίμηνο!










Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...