Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ!! 14/3/24

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση στο γήπεδο του Φραγκοκάστελου με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Σφακίων.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κος Βαρδής Γυπαράκης και η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, κα Αικατερίνη Φωτοπούλου συγκέντρωσαν τους μαθητές των Δημοτών σχολείων του Δήμου Σφακίων και προσκάλεσαν και το Δημοτικό Σχολείο  Γεωργιούπολης Αποκορώνου.

Όλοι μαζί οι μαθητές, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου και των σχολείων του στον Μαραθώνιο Κρήτης, προετοιμάστηκαν για τον αγώνα δρόμου. Με σύνθημα ''Βάζω στόχο, αγωνίζομαι'' οι διοργανωτές μαζί με τον Δήμαρχο Σφακίων κο Ιωάννη Ζερβό και την Αντιδήμαρχο Αποκορώνου κα Αργυρώ Κουράτορα-Σουχλάκη μίλησαν στα παιδιά για τη φετινή δράση του δήμου, καθώς και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν. Έγινε ενημέρωση για τη σημασία και τα τιμώμενα πρόσωπα του Μαραθωνίου, της συμμετοχής σε παρόμοιες δράσεις και στον αθλητισμό γενικότερα.

Μετά τον αγώνα τους τα παιδιά κεράστηκαν μπανάνα και νερό και πήραν δώρο μια τσάντα του Μαραθωνίου για ενθύμιο.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος, κος Γυπαράκης, ξενάγησε τους μαθητές των Δ.Σ. Ανώπολης, Δ.Σ. Χώρας Σφακίων και Δ.Σ. Γεωργιούπολης στο ιστορικό κάστρο του Φραγκοκάστελου.











Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...