Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Τοποθετήθηκαν οι κάδοι ανακύκλωσης που αγοράστηκαν από τη δωρεά του κ. Μπαλαντίνου. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν δράσεις και συζητήσεις με τους μαθητές μας για τη σωστή χρήση τους. Το σχολείο μας συνεχίζει μέσα από τις περιβαλλοντικές δράσεις την προσπάθεια διατήρησης της ποιότητας του περιβάλλοντος μας.  
Μαζί με τους κάδους αγοράστηκαν ένα βιβλίο για ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης με τίτλο ''Πως μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, οδηγός για εφήβους'' και ένα παιχνίδι με τα Ζώα του πλανήτη. 
Όλοι μαζί, με τις μικρές μας κινήσεις, σιγά σιγά μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα συμβάλλοντας στις προσπάθειες που γίνονται για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Το σχολείο μας γίνεται παράδειγμα για την υπόλοιπη κοινωνία.
Η περιβαλλοντική εκπαίδευση γίνεται και στα αγγλικά με τη βοήθεια της κ. Σταυρούλας. Οι μαθητές έφτιαξαν ένα κολάζ με έννοιες και φωτογραφίες σχετικές με την ανακύκλωση.

#μείωσησκουπιδιών #επαναχρησιμοποίηση #ανακύκλωση
#reduse #reuse #recycle




Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...