Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΒΟΥΒΑ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

 Στις 17 Μαΐου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την ΣΤ' τάξη του δημοτικού σχολείου Βουβά. Μετά από πρόσκληση του σχολείου μας και στο πλαίσιο του προγράμματος LFE, χάρη στο οποίο αναβαθμίστηκε τεχνολογικά το σχολείο μας, οι μαθητές της ΣΤ' τάξης μαζί με τη δασκάλα τους, την κυρία Ευαγγελία Βράγκου και τον διευθυντή του σχολείου κύριο Κώστα Βαράνο επισκέφθηκαν το σχολείο μας για να συναγωνιστούν σε ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, το ποδόσφαιρο. 

Αφού έκαναν μία εισαγωγική εκπαίδευση για τους βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου με την κυρία Ευαγγελία, η οποία είναι και ερασιτέχνης διαιτητής, μεταφέρθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου όπου έπαιξαν με μεγάλη ευχαρίστηση! Νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα του Βουβά που σήκωσε και το κύπελο της νίκης! Όλοι οι μαθητές έλαβαν μετάλλιο ως αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Μετά από κλήρωση ένας από τους μαθητές έλαβε ως δώρο μία γατούλα από τον 3D εκτυπωτή μας!

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τις μαμάδες του σχολείου μας για τα εδέσματα που έφεραν στο σχολείο μας για τους καλεσμένους μας! 

 

    







Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...