Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΥΗΣ ΑΓΥΙΑΣ









 Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Χανίων και στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε από την εκπαιδευτικό Χωριανοπούλου Στυλιανή επίσκεψη στο Μικρό Υδροηλεκτρικό Σταθμό (ΜΥΗΣ) στην Αγυιά Χανίων. 

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο χώρο του εργοστασίου, ενώ τους έγινε αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας, καθώς και μία ιστορική αναδρομή για την ηλεκτροδότηση της Ελλάδας. 

Στο χώρο του ΜΥΗΣ πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις και ξεναγήσεις μαθητών στο πλαίσιο της μελέτης των εναλλακτικών τρόπων παραγωγής ενέργειας. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν παιχνίδι γρίφων, πραγματοποίηση πειραμάτων φυσικής, ξενάγηση στο εργοστάσιο καθώς και περίπατο στο χώρο της λίμνης.

Ευχαριστούμε πολύ την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανιών που φροντίζει οι εκπαιδευτικοί μας να ενημερώνονται και να εμπλέκονται στις δράσεις του νομού προς όφελος των μαθητών τους. 



Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...