Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩΝ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ- Εμμανουήλ Αγγελάκης Γραφείο Φυσικής Αγ. Χανίων

   Κατά την διεξαγωγή του Αθλητικού - Πολιτιστικού δρώμενου 27 -28 Μαΐου 2021, με διοργάνωση του ΠΕΚΕΣ Κρήτης - Σ.Ε.Ε. Φυσ. Αγωγής ΟΕΣΑΔ Χανίων Ρεθύμνου και την υποστήριξη του Δήμου Σφακίων, το σχολείο μας συμμετείχε στην πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού "Αγωνίσματα 1821". Εκεί οι μαθητές μας αγωνίστηκαν στο "Άλμα άνευ φοράς". Έπειτα ο κ. Εμμανουήλ Αγγελάκης, υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής στην Δ.Π.Ε. Ν. Χανίων δώρισε στο σχολείο μας ένα σετ πρώτων βοηθειών.

  Ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε να έχουν τη δύναμη να διοργανώνουν και άλλες τέτοιες Διημερίδες Αθλητικής Δράσης προωθώντας την σωματική μετά της πνευματικής ισορροπίας και ευεξίας. 

    Οι δασκάλες Χωριανοπούλου Σ., Νύκταρη Γ., Σταθοπούλου Β., αφού ζητήσαμε την βοήθεια επίδειξης χρήσης και σωστής χρησιμοποίησης από τον αγροτικό ιατρό κ. Συμεών Πάτσο, ευχόμαστε να βαίνουν όλα καλά με τους μαθητές μας και να μείνουν αχρείαστα. 

Ευχαριστούμε και πάλι!





Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...