Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Διευκρινίσεις για τη διαδικασία εμβολιασμού εκπαιδευτικών

 



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών με τις αδιάθετες δόσεις των εμβολιαστικών κέντρων του νομού Χανίων συνεχίζεται κανονικά και είναι ανεξάρτητη από την διαδικασία εγγραφής για εμβολιασμό των εκπαιδευτικών στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr



Έτσι λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί μπορούν και να εγγραφούν για εμβολιασμό κανονικά στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr και να συνεχίσουν να είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο εμβολιασμού των εκπαιδευτικών για τις αδιάθετες δόσεις των εμβολιαστικών κέντρων του νομού Χανίων.

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός κληθεί από τον κατάλογο εμβολιασμού των εκπαιδευτικών για τις αδιάθετες δόσεις των εμβολιαστικών κέντρων του νομού Χανίων νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού του που έκλεισε στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr και εφόσον συναινεί με το εμβολιαστικό κέντρο και το είδος του εμβολίου που του προτείνετε από την Επιτροπή τότε και μόνο τότε θα πρέπει να ακυρώσει το ραντεβού που έχει δηλώσει στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr (ώστε να ελευθερωθεί το ΑΜΚΑ του) και να πάει στο εμβολιαστικό κέντρο που του έχει προταθεί και να κάνει το εμβόλιο.



Για όποια απορία πιθανόν να έχετε, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Π.Ε. Χανίων υπόψη της συντονίστριας κας Φραγκάλα Έφης.

Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη από το 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Ανώπολης!  Γυρίσαμε από τις διακοπές μας και οργανώνουμε τις τελευταίες μας δρα...